Akcija: Nove izjemne ponudbe Kennametalovih orodij za rezkanje   več
e: info@cajhen.com     |     tel: +386 3 57 31 502     |     gsm: +386 31 731 502
Nudimo vrhunsko kvaliteto orodij. 

Rotirajoča

rezilna orodja

NAŠE

ORODJE,

VAŠ USPEH 
 
 
 
 
Trdi in kakovostni materiali  
Trdota materiala vašemu orodju dvigne kvaliteto.Zlitine, ki jih uporabljamo pri izdelavi naših orodij, sodijo v kategorijo supertrdih materialov in so po trdoti blizu naravnemu diamantu. Zagotavljajo izjemno preciznost in obrabno obstojnost.

Materiali iz katerih izdelujemo rezilna orodja so ključ za vašo uspešnost pri uporabi. Zagotavljajo izjemne uporabne lastnosti in dolgo uporabno vrednost. Še posebej tista, narejena iz supertrdih materialov, ki imajo izjemno abrazivno odpornost.

Rezilna orodja izdelujemo iz različnih kvalitet karbidne trdine, PKD, CBN in MCD. Naši proizvodi so rezkarji za kovino, svedri za kovino in drugi.

 

 
 
 
 
 
 
 
Precizna in trpežna rotirajoča orodja, ki skupaj z vašim znanjem prinesejo vrhunske rezultate.

Rotirajoča rezilna orodja so izdelana z najmodernejšo tehnologijo, na preciznih CNC-strojih. Z nanokompozitnimi prevlekami dosežemo daljšo obstojnost ter natačnost pri vsakokratni uporabi.

Naša rotirajoča orodja se uporabljajo predvsem v kovinsko predelovalni industiji, na numerično krmiljenih strojih (CNC strojih).

Orodja zagotavljajo, da boste vsakič dosegli vrhunske rezultate, skladno z zahtevami vaših naročnikov. S široko izbiro, ki vključuje različna orodja naše lastne blagovne znamke in znamk, ki jih zastopamo, lahko nudimo celovito rešitev za vse vaše procese obdelave.
  Precizna in trpežna rezilna orodja

 
 
 


 
PKD rezkarji Cajhen  

NEUSTAVLJIVI

PKD REZKARJI

 

 

 
PCD rezkar Podjetje Cajhen d.o.o. eden vodilnih proizvajalcev PKD rezkarjev visoke kakovosti. Smo strokovnjaki na področju načrtovanja, izdelave in servisa rezkarjev. Ti našim partnerjem omogočajo visoko natančnost, so trpežni in učinkoviti pri obdelavi najrazličnejših materialov.

Z našimi inovativnimi rezkarji, izdelanimi iz najkakovostnejših materialov in s pomočjo naprednih tehnologij, omogočamo izjemne rezultate v obdelovalnih procesih. Zagotavlja dolgo življenjsko dobo orodij ter izjemno učinkovitost pri rezkanju različnih materialov.

Naša ekipa strokovnjakov z dolgoletnimi izkušnjami vam stoji ob strani pri izbiri, oblikovanju in izdelavi pravih PKD rezkarjev za vaše potrebe. Zavezani smo zagotavljanju vrhunskih izdelkov, prilagojenih  specifičnim zahtevam, ter vrhunskemu servisu, ki vam omogoča nemoteno in zanesljivo rezkanje.

Pridružite se zadovoljnim uporabnikom Cajhen PKD rezkarjev. 

 

 
 
širok razpon dimenzijŠirok razpon dimenzij obdelovalnih rotirajočih orodij

Strankam nudimo širok razpon dimenzij namenskega izdelanega rotirajočega orodja od 2 mm pa vse do 285 mm premera. Preverimo pa tudi možnost "Of the shelf" produktov naših partnerjev kot so Kennametal idr...
 
visoka preciznostZagotovljena visoka preciznost rotirajočega orodja

Ostrina rotirajočega rezalnega robu je pod 1 μm, hrapavost obdelane površine pa je manjša od 0,3.( Ra<0,3). Zaradi natančne ostrine so naša orodja namenjena panogam, kjer je popolnost reza velikega pomena.
 
celovit obdelovalni procesRešitve celotnega obdelovalnega procesa

Celostna obravnava naših naročnikov vključuje tako pomoč pri izbiri tehnologije, izdelavo tehničnega načrta orodja in razvoj izboljšav. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami, lahko nudimo vrhunske rezultate že na začetku sodelovanja.


 
         
           


 
visoka kakovost rezilnih orodij  

ZAGOTOVLJENA

KVALITETA

 

 

 
zagotovljena kvaliteta rezilnega orodja
Vsa pri nas izdelana orodja so deležna večkratne kontrole, ki poteka tako med samo izdelavo kot tudi ob koncu izdelave.
Pred oplaščanjem preverimo natančnost rezalnega robu.
Za vse naša orodja zagotavljamo najvišjo kvaliteto.
Po dogovoru nudimo tudi 100% kontrole serije in certifikacije le te.
Kontrolirano orodje je opremljeno z merilnim certifikatom, ki zagotavlja vrhunsko kakovost.

 


 

Pogosta vprašanja

 
Komu so namenjena rotirajoča rezilna orodja?

Naša rotirajoča rezilna orodja se uporabljajo predvsem v serijski kovinsko predelovalni proizvodnji, kjer je natančnost ter trpežnost orodij zelo pomembna. Med rotirajoča rezilna orodja sodijo orodja, ki se pri svoji uporabi vrtijo ter s tem izdelujejo posamezne reze ali vrtine. Po tipu orodja se delijo med naslednje produktne linije: svedri, rezkarji, povrtala, grezila, razvrtala. 
Kje lahko uporabljamo rotirajoča rezilna orodja?

Naša orodja so namenjena uporabi na numerično krmiljenih strojih ( CNC ). Zaradi svoje precizonosti so naši naročniki večinoma iz kovinsko obdelovalne industrije.
Katero tehnologijo uporabljate pri proizvodnji rotirajočih rezilnih orodij?

Orodja so izdelana z najmodernejšo tehnologijo na preciznih 5-osnih CNC strojih. Rezilni robovi so pred oplaščenjem natančno zaobljeni za daljšo obstojnost uporabe, nato pa prevlečeni z nanokompozitnimi prevlekami Oerlikon Balzers.
Kakšne so cene izdelave rotirajočih rezilnih orodij?

V sklopu razvoja rešitve rotirajočih orodij se vedno potrudimo, in povečini nam to tudi uspe, da je cena rotirajočega rezilnega orodja na izdelan kos obdelovanca najnižja možna.
Koliko časa traja izdelava rotirajočega rezilnega orodja?

Čas izdelave je odvisen od posameznega projekta, prav tako je tudi možnost urgentnega naročila vendar pa je to potrebno predčasno uskladiti z našo prodajno ekipo. Redni čas izdelave pa se v našem podjetjeju giblje okoli 3 tedne.
Kako poteka proces naročila rotirajočega rezilnega orodja?

Po naročilu izdelamo natančen načrt orodja in ga pošljemo naročniku v potrditev. Nato se začne izdelovanje in v približno 3 tednih kupec prejme naročena orodja. V urgentnih primerih lahko orodja kupec prejme tudi v nekaj dneh, za kar se dodatno zaračuna 20% cene. Včasih pa orodja izdelamo tudi '' Čez noč ''.
Ali lahko pred naročilom pridobimo tudi testno orodje?

Tudi to je možno, predvsem kadar gre za zelo specifične primere. Vedno pa v tovrstnem primeru velja naše pravilo: Plačilo po uspešnem testu. 


  

Posebna ponudba

Skupaj z našo prodajno ekipo smo pripravili izbor najboljših ponudb iz našega programa.

 
 
 
 

Naše konkurenčne prednosti 
  24h odziv z rešitvijo 
Od želje do rešitve v 24 urah

Ponujamo kratek odzivni čas od povpraševanja do ponudbe .
 
  sodobne tehnologije 
Izdelava s sodobno tehnologijo

Naši izdelki so proizvedeni na najmodernejših CNC  brusilnih strojih. 
 
  svetovanje za rezilna orodja 
Svetujemo pri izbiri tehnologije obdelave

Pomagamo vam najti zmogljivo in ekonomično  rešitev za vaše zahteve.
 
 


 
 
 
   

Želite prejeti svetovanje in ponudbo?


Pošlji
 
Zapri Na spletnih straneh Cajhen.com uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.