Akcija: Preverite akcijo z 10-odstotnim popustom na nove žage in brezplačnim ostrenjem.   več
e: info@cajhen.com     |     tel: +386 3 57 31 502     |     gsm: +386 3 57 31 502
Nudimo vrhunsko kvaliteto rezilnih orodij. 

Pri Cajhen d.o.o. smo Kennametal partner za Slovenijo

 

  
 
 
 
 
Kakovost za izjemne rezultate. 
 

Potrebujete orodja, ki bodo zagotovila izjemne učinke in vam pomagala doseči vrhunske rezultate pri obdelavi kovin? Kennametal vam nudi orodja, na katera se lahko zanesete.

Blagovna znamka ima bogato zgodovino in je vodilna ter svetovno priznana na področju razvoja in proizvodnje visokokakovostnih orodij za obdelavo kovin. Zavezanost k inovacijam in kakovosti omogoča, da lahko ponudijo najboljše rešitve za vaše potrebe.

Zakaj izbrati orodja Kennametal?
  • Vrhunska kakovost: Orodja so izdelana iz vrhunskih materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in visoko odpornost na obrabo. Z orodji boste dosegli preciznost in povečali produktivnost vaše proizvodnje.
  • Širok nabor izdelkov: Ponujajo široko paleto orodij, ki ustrezajo različnim potrebam obdelave kovin. Ne glede na to, ali potrebujete rezkalna orodja, vrtalne svedre, stružna orodja ali druge vrste orodij, v ponudbi boste našli pravo rešitev.
  • Inovativne tehnologije: Sledijo najnovejšim trendom in tehnološkim inovacijam v industriji. Inženirske ekipe stalno razvijajo nove napredne rešitve, ki vam omogočajo izboljšanje učinkovitosti in zmanjšanje stroškov.
  • Strokovna podpora: Ekipa strokovnjakov je vedno pripravljena pomagati. Omogočamo svetovanje pri izbiri pravih orodij in nudimo tehnično podporo ter izobraževanja, da boste orodja izkoristili v polni meri.
  • Trajnost: Pri Kennametalu je tudi visoko zavedanje pomena trajnosti in okoljske odgovornosti. Orodja so zasnovana tako, da zmanjšujejo odpadke in energijsko učinkovito obdelujejo kovine, kar omogoča, da tudi vi pri delu z njimi prispevate k ohranjanju okolja.
Katalog Kennametal Innovations 2024 (pdf)

Vsi katalogi Kennametal (pdf)
  Kennametal logo in orodja Kennametal

 
 
 
 

Najbolj iskana orodja Kennametal
 

Izdelek: FIX8™ Heavy-Duty Turning | Kennametal
FIX8 je rešitev za obdelavo z veliko obremenitvijo, ki vključuje osem rezalnih robov na glavi. Idealno za srednje grobo in grobo obdelavo z najnižjimi stroški na rob.
Kennametal Fix8
Video o delovanju FIX8 >>
Več informacij
Izdelek: KenTIP™ FS Modular Drill System
Nov modularni sveder KenTIP™ FS pokriva več aplikacij in zagotavlja boljšo učinkovitost kot kateri koli drug modularni sistem, kar prinaša pomembne prihranke in poenostavitve postopka pri vašem delu.
Kennametal Ken TIP FS sveder
Video o delovanju Ken TIP FS >>
 
Več informacij
Izdelek: Dodeka Mini 45° • Shell Mills • Metric
Prednosti: Dvanajst rezalnih robov na glavi. Največje število zob na premer. Pospeševalec produktivnosti pri različnih materialih.

 
Dodeka mini 45 glava KennametalDodeka mini 45 glava Kennametal
Video o delovanju Dodeka Mini >>
 
Več informacij

  

Posebna ponudba

Skupaj z našimi komercialisti smo pripravili izbor najboljših ponudb iz prodajnega programa Kennametal. Za več informacij nas pokličite, pišite ali oddajte povpraševanje.

 
 
 
 
 
Hitra obdelava in dostava naročila na vaš naslov.


Ne tvegajte s povprečnimi orodji, ki vam lahko povzročijo zamude in zmanjšajo kakovost končnih izdelkov. Izberite Kennametal orodja in dosežite izjemne rezultate pri obdelavi kovin.


SVETOVANJE

Naši komercialisti - tehnologi vam svetujejo pri izbiri najprimernejše rešitve glede na vaše potrebe.

Oglejte si aktualen katalog, stopite v stik z nami, izvedite naročilo že danes ter se prepričajte o kakovosti rezilnih orodij Kennametal! Zagotavljamo izjemno hitro dobavo izdelkov na zalogi.


Oddaj povpraševanje za izdelke Kennametal 
  Kennametal katalogi - distributer za Slovenijo

 
 
 
 
 
   

Želite, da vas kontaktiramo?


Pošlji
 
Zapri Na spletnih straneh Cajhen.com uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.