Akcija: Nove izjemne ponudbe Kennametalovih orodij za rezkanje   več
e: info@cajhen.com     |     tel: +386 3 57 31 502     |     gsm: +386 31 731 502
Nudimo vrhunsko kvaliteto orodij.Pogoji poslovanja


CAJHEN d.o.o.,
Spodnja Rečica 80A, 3270 Laško
info@cajhen.com
Matična številka: 2361795000
ID za DDV: 65035216
Družba je vpisana pri Okrožnem sodišču Celje.


Splošni pogoji spletne strani cajhen.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. S spletno stranjo cajhen.com upravlja podjetje Cajhen d.o.o. V pogojih poslovanja je opisano delovanje spletne strani cajhen.com, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.
 
DOSTOPNOST INFORMACIJ

Ponudnik se zavezuje, da bo obiskovalcu vselej zagotovil naslednje informacije:
 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
 • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (epošta, telefon),
 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev.
 
OCENE, MNENJA IN PRIPOROČILA

Mnenja, ocene in priporočila, ki jih kupci napišejo, so del funkcionalnosti spletne trgovine in so namenjeni skupnosti vseh uporabnikov. Spletna trgovina omogoča, da mnenje napiše katerikoli uporabnik spletne trgovine, pred dokončno objavo pa jih ponudnik pregleda. V spletni trgovini ne bomo objavili mnenj oziroma prispevkov, ki so kakorkoli žaljivi, neprimerni ali po oceni ponudnika ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem. Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe njegovega mnenja ali komentarja in ponudniku dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. Imamo pravico vsebino mnenja ali komentarja uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu ponudnika, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice neizključno in časovno neomejeno prenaša na ponudnika.
 
ZAŠČITA GRAFIČNEGA MATERIALA

Pravno obvestilo
Spletna stran cajhen.com in vsi podatki na njej, slike artiklov, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.
 
OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njenih spletnih straneh.
 
IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Pridržujemo si pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja.

ODVEZA ODGOVORNOSTI

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani. Ponudnik zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletne strani ter nudenje zahtevanih storitev.

Ponudnik lahko uporabi podatke uporabnika tudi za naslednje namene:
 • interne tržne raziskave,
 • obveščanje strank o novostih,
 • obveščanje strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih nudi ponudnik.
Za tipkarske napake ne odgovarjamo.
 
PRAVICA DO ZASEBNOSTI

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu. Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani cajhen.com, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva in ostale potrebne komunikacije.
 
VAROVANJE OSEBNIH IN DRUGIH PODATKOV

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Ponudnik bo uporabljal ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil in plačil ter uporabnikom tako omogočal varno spletno izkušnjo pri uporabi spletne strani. Osebne podatke, zbrane na spletni strani, bo ponudnik uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.
 
PRIVOLITEV

Z uporabo spletne strani soglašate, da podjetje zbira podatke na način in v namene, ki so
opisani v teh splošnih pogojih.

 
KOMUNIKACIJA

Ponudnik bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:
 • jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
 • pošiljatelj bo jasno razviden,
 • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne; prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,"
 • jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
 • željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik brezpogojno spoštoval.
 
PRAVNO OBVESTILO

Spletna stran cajhen.com in vsi podatki na njej, slike artiklov, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.
 
PRITOŽBE IN SPORI

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti na info@cajhen.com ali po klasični pošti na naslov:

CAJHEN d.o.o.,
Spodnja Rečica 80A
3270 Laško

Ponudnik bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval, in ga vseskozi obveščal o poteku postopka. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V primeru sodnega reševanja sporov je pristojno Okrajno sodišče v Celju.
 
POSODABLJANJE POGOJEV POSLOVANJA

Lastnik spletnega mesta si pridržuje pravico do spreminjanja splošnih pogojev brez predhodnega opozorila. Spremembe začnejo veljati takoj, ko so objavljene.
 
PODATKI O PODJETJU

Cajhen d.o.o.
Spodnja Rečica 80A
3270 Laško
Davčna št.: 65035216
Matična št.: 2361795000

Zavezanec za DDV: DA


May, 2023
 
 
   

Želite prejeti svetovanje in ponudbo?


Pošlji
 
Zapri Na spletnih straneh Cajhen.com uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja
spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli
nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah.